Chantal Kapitein

Echtscheidingsbemiddeling en Mediaton

Even voorstellen, ik ben Chantal Kapitein-Verbaas. Ik heb de afgelopen jaren diverse financiële functies vervuld binnen verschillende organisaties. Sinds 2014 ben ik me verder gaan ontwikkelen door verschillende studies en trainingen te volgen. Na mijn studie bedrijfskunde heb ik opleidingen gevolgd om anderen te kunnen begeleiden bij het bereiken van hun doelen. Ik ben opgeleid als mediator en heb een opleiding in Stressmanagement voor conflictbemiddeling, coaching en counseling gevolgd met specialisaties in de richting van psychosociaal-, kind-, en verlies- en rouwtherapie.

Ik ben ervaringsdeskundige als het over scheidingen gaat, ik ben een kind van gescheiden ouders, mijn ouders zijn op mijn 7e uit elkaar gegaan. Deze scheiding verdiende zeker geen schoonheidsprijs en viel in de categorie vechtscheidingen. Als kind wist ik niet beter, maar op latere leeftijd ben ik me gaan realiseren, dat dit ook op een heel andere en vooral betere manier had kunnen en moeten gaan. In 2008 ben ik zelf gescheiden. Deze scheiding verliep ook niet geheel probleemloos, maar we zijn blijven communiceren en houden contact, zeker als het over de kinderen gaat. Mijn kinderen zijn volwassen, maar we zijn inmiddels ook opa en oma en dat heeft me nog een keer heel duidelijk gemaakt, dat je samen onderdeel blijft uitmaken van het familiesysteem. Voor de kinderen en kleinkinderen zijn en blijven wij het gezin van herkomst. Geen partners meer zijn, maar wel samen ouders en grootouders, het is heel fijn dat we dat op deze manier voor elkaar krijgen, zowel voor onszelf als de kinderen en kleinkinderen, maar dus ook voor onze nieuwe partners.

In 2010 heb ik mijn huidige man leren kennen. We vormen een samengesteld gezin, wat ook zeker uitdagingen met zich meebrengt. We gaan heel relaxt om met elkaar binnen het gezin, er zijn weinig tot geen problemen en ook daar ben ik best trots op, want iedereen heeft zeker moeten wennen aan deze nieuwe situatie. In mijn mediationpraktijk kan ik mijn studies en ervaringen dus perfect met elkaar combineren.

Ik ben daarnaast altijd nieuwsgierig naar wat mensen beweegt en geïnteresseerd in het verhaal achter de persoon. Vanuit deze nieuwsgierigheid en mijn eigen ervaringen ben ik gestart met mijn praktijk. Mijn doel is om anderen te ondersteunen en mijn kennis, kwaliteiten en levenservaring in te zetten voor de moeilijkheden en veranderingen waar mensen voor komen te staan.

Mijn instelling is resultaatgericht, gedreven en ik ben bereid het onmogelijke mogelijk te maken. Ik vind het inspirerend om mensen te motiveren en heb een natuurlijk vermogen om verbinding te maken. Mijn intuïtie, enthousiasme en volledige inzet worden als waardevolle eigenschappen ervaren. Eerlijkheid, betrouwbaarheid, optimisme, nuchterheid, humor en geduld zijn de kernwaarden waar ik voor sta.

 

Een opgever wint nooit en een winnaar geeft nooit op.”

– Napoleon Hill –

Jullie scheiding wordt behandeld door een gecertificeerde mediator met vertrouwde kwalificaties.

NMV
MfN
Nobco Lid
kiwa

Chantal is aangesloten bij:

Considerans
zorgeloosch

Vrijblijvend kennismaken

Kom erachter of je een klik hebt met Chantal met een vrijbijvend gesprek. Chantal komt graag bij jullie langs om de situatie in kaart te brengen. Aarzel niet en neem direct contact op.

Alle rechten voorbehouden | CKV Mediation | Website: Oog op Marketing

Call Now Button