Chantal Kapitein

Echtscheidingsbemiddeling en Mediaton

 

Uit elkaar gaan doe je samen

Chantal Kapitein

Jullie woning

Bij het verdelen van de woning komen er vaak emoties om de hoek kijken. Dat is begrijpelijk, want de woning is vol dierbare herinneringen en is de basis, je thuis. Toch is het onvermijdelijk dat een van jullie, of beiden, binnenkort moet(en) verhuizen.

Voor de kinderen is het ook belangrijk, dat het duidelijk wordt waar jullie zullen gaan wonen en waar zij dus zullen gaan wonen. Mogelijkheden worden doorgenomen, zoals het onverdeeld laten van de woning met afspraken over kosten en duur of de verkoop ervan met nieuwe uitdagingen.

We hebben het over de mogelijkheden. Jullie winnen zelf advies in bij een financieel adviseur of hypotheek adviseur. Alle afspraken worden uiteindelijk verwerkt in het echtscheidingsconvenant of de vaststellingsovereenkomst.

Jullie Thuis

“Ik begeleid jullie tijdens de uitdagende periode van de scheiding. Met begrip en expertise help ik bij het maken van duidelijke en eerlijke afspraken, zodat jullie weer grip krijgen op de situatie.”

Vrijblijvend kennismaken

Kom erachter of je een klik hebt met Chantal met een vrijbijvend gesprek. Chantal komt graag bij jullie langs om de situatie in kaart te brengen. Aarzel niet en neem direct contact op.

Alle rechten voorbehouden | CKV Mediation | Website: Oog op Marketing

Call Now Button