Chantal Kapitein

Echtscheidingsbemiddeling en Mediaton

 

Uit elkaar gaan doe je samen

Chantal Kapitein

Jullie scheiding wordt behandeld door een gecertificeerde mediator met vertrouwde kwalificaties.

MfN

MfN registermediator

Als MfN registermediator voldoe ik aan strikte reglementen en gedragsregels die gelden voor kwaliteit registermediators. Ik hecht veel waarde aan permanente educatie en neemt regelmatig deel aan trainingen en intervisies om mijn kennis en vaardigheden up-to-date te houden.

Het is essentieel om mijn expertise voortdurend te verbeteren. Bovendien is het belangrijk om te weten dat de kosten van een MfN registermediator soms worden gedekt door de rechtsbijstandverzekering. Kiezen voor een MfN registermediator zoals mij biedt de garantie van een professionele en hoogwaardige begeleiding tijdens het scheidingsproces.

NMV

NMv

Ik ben ook lid van de Nederlandse Mediatorsvereniging Nederland. Als de grootste beroepsvereniging voor mediators, vertegenwoordigt de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) de mediators. Het is de missie van NMv om het mediationvak verder te professionaliseren en haar leden te ondersteunen met diverse voordelen.

Door lid te zijn van NMv, krijgen mediators toegang tot een breed scala aan mogelijkheden om hun expertise te vergroten en te groeien in hun vakgebied. De vereniging zet zich in voor de belangenbehartiging van mediators en speelt een cruciale rol in het bevorderen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van mediation in Nederland.

Nobco Lid

NOBCO

Mijn lidmaatschap bij het NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches, versterkt mijn geloofwaardigheid als gekwalificeerde mediator en biedt voordelen zoals professionele ontwikkeling, een waardevol netwerk van gelijkgestemde professionals en betrokkenheid bij het bevorderen van de kwaliteit en integriteit van mediationpraktijk.

Dit lidmaatschap ondersteunt mijn groei als competente en succesvolle mediator, wat waardevolle begeleiding en ondersteuning betekent voor cliënten bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Er zijn namelijk nogal wat overeenkomsten tussen de wereld van coaches en mediators.

kiwa

Kiwa

Ik ben een gekwalificeerde professional, gecertificeerd bij Kiwa, waar persoonscertificering een voortdurende meting is van persoonlijke vakbekwaamheid. Het certificaat is gebaseerd op strikte eisen van een norm en beoordelingsrichtlijn. Dit omvat onder andere de verplichting om binnen een bepaalde periode permanente educatie te volgen en aanvullende examens af te leggen.

Niet alleen is persoonscertificering vaak een vereiste, maar het biedt ook vele voordelen. Ik heb het bewijs van competentie, waarmee ik grotere erkenning in de markt geniet, zie daarmee kansen voor verbetering in mijn professionele carrière en deze vaardigheden worden onafhankelijk erkend.

 

Chantal is aangesloten bij:

Considerans
zorgeloosch

Alle rechten voorbehouden | CKV Mediation | Website: Oog op Marketing

Call Now Button